Ecobug

Inga mer traditionellt starka blekmedel, desinfektionsmedel eller frätande kemikalier som används för att ta bort avlagringar. Starka syror är skadligt för din hälsa, förorenar vattnet systemet och resulterar i höga kostnader för miljön. ecobug’s användbara mikrober, som de som finns i ECO-CUBE, släpps successivt och spridas i urinoar och stuprör och bryter ner avlagringar på ett naturligt sätt.

Spara vatten & spara pengar. Upp till 98% med ecobug! ecobug® produkter erbjuder imponerande resultat från naturliga lösningar. ecobug arbetar och rengör där fett och smuts har tagit tag eller orsakat dålig lukt.

Produkter

Mighty

Ecobug ger ett viktigt bidrag till att hantera hygien rent miljömedvetet. Det är 100% biologiskt nedbrytbar och certifierad enligt ISO 14000/14001. Ecobug minskar förorening av skadliga kemikalier som påverkar kunder, personal och miljö, eftersom det inte finns något behov av att använda konventionella sanitära rengöringsmedel, desinfektionsmedel och syror.

Blue Can

Urin är normalt luktfri, men bakterierna i en våt urinoar är ansvariga för den karakteristiska ammoniaklukt. Urea, den olösliga komponenten i urin, bildar fula rester och avlagringar i rodnande vatten i kombination med kalk. I extrema fall kan detta leda till att avloppsledningen blir igensatt. Blue Can™ lägger du i toalettanken som i sin tur sprider Ecobug i spolarvattnet och håller din toalett skinande ren efter varje spolning!

Blue Can

Att följa relevanta byggregler (dikning och avfallshantering) blir ett allt viktigare område för miljömässig hållbarhet. Detta påverkar alla operatörer av kommersiella kök som nu kan kraftigt bötfällas om de inte är kompatibla och anpassade efter de krav som finns.

Fettborttagare som är effektivare än rengöringsmedel och är perfekt för alla situationer där fetter och oljor blockera dränering. En biofilm följer väggar dräneringssystemet och fortsätter att bekämpa lukt och underhålla hygien. Lätt att installera i alla kök, helt enkelt fastställa längst tvätt sänkpunkten från nätet eller fettavskiljare (före diskmaskin eller avfallshantering enhet).

Fäst en 20 liters behållare med ecobug ® Fett degrader doseringslösning via en peristaltisk pump. En daglig dos är ca 160 ml, alltså i genomsnitt användning situationen här kommer 4 månader.

High Performance Washroom Cleaner

En effektiv miljö allmänna rengöringsmedel för toaletter runt toaletten bassängen och urinoar områden. Det är ett perfekt komplement till våra mössor ecobug ®, kuber och produkter Biomiser.
ecobug ® High Performance Washroom Cleaner är en effektiv blandning av naturligt förekommande mikrober som bryter ner det organiska materialet som lukt-producerande bakterier som normalt växer på. Så det förvaltar lukt och mikroberna omvandlar urinsyra skala till mer lösliga föreningar, vilket förhindrar insättning bygga upp. Extremt effektiv vädrade möjliggör en ny renare, grönare lukt i dina tvättrum. Produkten finns i ett mycket kostnadseffektivt koncentrat format och speciellt utfärdade pumpadapterenheten möjliggör noggrann koncentrat leverans i behållarna handdusch. Koncentrera utspädd 100:1, finns i 5 liter och 1 liter storlekar

Urinal Caps

ecobug ® Extra Stark Urinal Kapslar, dessa tuffa biologiska urinoar mössor är en stor nyhet för enkel service och snabb, enkel att förändras. Locken innehåller vår unika toppmodeller extra starka urinoar bakterier, formas till ett block som är inrymt i en patenterad mössa enhet.

No Smell

Finns som koncentrat som ska spädas 10:01, 5 liter & 1 liter koncentrat spädas till en 750ml handduschenheten.

Med ökande tryck att återvinna och separera organiskt avfall, problemet med lagring före samlingen kan resultera i extrem dålig lukt. Tja, vi har svaret på ”Smelly Papperskorgar”! Ursprungligen konstruerad och framgångsrikt används av operatörer deponi har vår specialistbehandling har förpackats för att få ett svar på detta varje dag problem: