Säkerhetssystem

Säkerhetssytemet förhindrar tillgång till stationen och meddelar personal via e-post eller sms om en station har blivit öppnad. Detta eliminerar behovet av att ta bort stationer från speciella evenemang.

 

Klotterskydd

Stationernas vertikala ytor klädda enligt önskemål med klotterskydd för att skapa ett enklare underhåll och sanering vid eventuell skadegörelse.

Eventfoliering

Möjligheten att kunna kommunicera med besökare i området via budskap och färger. Systemet vi använder gör det enkelt med två skruv att kunna byta och underhålla budskapen på plats, utan stillestånd. Vi ger möjligen att byta färg och bild efter säsong eller miljö. Det finns flertal olika tillägg och justeringar som går att göra för att anpassa systemet efter era behov.

Integrerat askfat

Det integrerade askfatet separerar sveriges vanligaste skräp, fimpar i egen behållare, för att minimera brandrisken i skärpkorgen och minska nedskräpningen av fimpar i samhället. Kompatibel med High Capacity.

Wi-Fi

Vår Wi-Fi lösning är en teknik för att surfa trådlöst utan nätverkskabel där vi ger möjligheten att skapa ett modernt trådlöst nätverk i offentlig miljö, och att ge omgivningen en ökad tillgänglighet med funktion mellan BigBelly stationerna som fördelar och genererar räckvidd och uppkoppling till smartphone, surfplatta eller dator.

Fotpedal

Fotpedalen gör det enkelt för besökarna att öppna luckan/hopper med foten utan att röra handtaget. Denna är kompatibel med alla High Capacity stationer. Kompatibel med High Capacity.

Miljösäck

Våra miljösäckar består av 90% återvunnen plast i varje säck. En kartong med miljösäck som innehåller 15st rullar, á 10 säck/rulle á 240 liter. Miljösäckarna är slitstarka och miljövänliga, anpassade för BigBelly stationerna. Kompatibel med alla stationer.

Betesstation råttbekämpning

Betesstationens design och materialet är framtaget för att smälta in och monteras på vertikala ytor i offentlig miljö med hänsyn tagen till väder, skadegörelse och att ingen obehörig kommer åt betet. En förbättring i arbetsmiljö är att betet sitter i luckan som kan lyftas ur när den fylls eller bara fällas ut för besiktning av betesblock.