Den smarta bänken!

Steora är idealet för smarta städer och ger en markant uppfräschning av omgivningen. Den smarta bänken återanvänder solenergin till bänkens funktioner, trådlöst Wi-Fi och laddning av mobila enheter. Bänken har även integrerade sensorer och belysning som inte bara ger besökarna maximal effekt vid användning utan även en tryggare miljö.

gatubank

Den smarta bänken med Wi-Fi och laddning av mobila enheter

belysning_parkbank

Belysning

Steora tillhandahåller en gedigen bakgrundsbelysning (ambient light) som både stärker och ger en tryggare miljö i parker och städer. Steora är idealet för smarta städer!

Laddning av enheter

Utöver den vackra belysningen Steora tillhandahåller, så är en av huvudfunktionerna att generera förnyelsebar energi så omgivningen kan ladda olika typer av enheter. Varje bänk har olika integrerade laddningsfunktioner där du har möjlighet att välja mellan laddning via trådlös eller USB.

cctv_parkbank
wifi_parkbank

Wi-Fi hotspots

Den smarta gatubänken skapar en Wi-Fi zon som levererar en hastighet upp till 150 mbps. Steora har integrerad säkerhetskontroll som säkrar din anslutning medan du läser nyheterna, använder sociala medier eller handlar online. Steora kan konfigureras till internet via SIM-kort, Ethernet-kabel eller optisk fiberkabel.

Sensorer

Steora har 15 st integrerade sensorer som övervakar allt som händer på- och runt bänken. Sensorerna samlar in data om luftparametrar, bänkförbrukning och systemstatus. All information som samlas in är tillgänglig för kunder via kontrollpanelen. Om något händer, meddelar systemet ansvarig omedelbart.

cctv_sensorer
bank_belys

Olika varianter

Våra smarta bänkar finns i fem olika varianter och alla i samma vackra design. Alla varianter har samma kärna, solcells-modul, laddning av enheter, Wi-Fi, omgivande belysning, datainsamling, kylsystem och kontrollpanel. Vad som skiljer varianterna åt är ytterligare funktioner som t.ex. 19″ display för nyheter eller annonsering, eller Steora E för inomhusbruk.

Standard | Urban | Hybrid | CCTV | E

Olika färger

Steora finns i olika färger som är anpassade efter olika element i omgivningen.

Steora

Dimensioner

BreddDjupHöjdVikt
1776 mm445 mm512 mm88 kg (standard)
spec_v

EWF ECO AB är exklusiv distributör av Steora