Färre tömningar

Genom att installera BigBelly i er stad kommer ni kunna drastiskt minska antalet tömningar per tunna, gentemot en motsvarande traditionell soptunna och kunna utnyttja resurser på ett mer effektivt sätt.

Färre transporter

Genom att vara ett smart slutet system som tillåter er att veta, samla samt analysera möjligheterna och skapa ett effektivare underhåll för sophantering i park och stadsmiljö.

Maximera resurser

BigBelly skapar en intern effektivisering av när- och hur en tömning ska ske. Detta underlättar för ansvariga att planera sina dagliga rutter och rutiner i CLEAN för att vara så effektiva som möjligt.

Vi har valt BigBelly

BigBelly

Sophantering för smart utveckling!

Månadens erbjudande

  • Köp 1st pall miljösäck (16st lådor) så bjuder vi på frakten.

CLEAN

BigBelly’s mjukvarustöd för övervakning överför varje tunna till en personlig webbplats för varje kund. Detta kräver inga IT-kostnader eller störningar på kundernas sida och varje kundzon kan nås på nätet med ett enkelt användarnamn och lösenord via webbläsaren, surfplatta eller smartphone.

  • Status i realtid
  • Fyllnadsnivåer
  • Notifieringar
  • Heatmap
Varianter

Systemet motverkar

Överfulla sopkorgar

Överfulla sopkorgar

BigBelly skapar rapportering som sker och drivs av solceller i realtid till webbläsaren, surfplattan eller i smartphone där olika indikationer av fyllnadsnivåer sparas och ger användaren ett underlag när det är tid att planera och utföra en tömning av BigBelly stationerna.

Skadedjur

Skadedjur

BigBelly utesluter att skadedjur får tillgång till innehållet och maximerar chanserna till att behålla skräpet i kärlet samt ger rätt förutsättningar till en renare park- eller stadsmiljö.

Skräp i vattnet

Skräp i vattnet

Nedskräpning har socioekonomiska kostnader när människor inte vill vara på stränder som ser ut som en soptip. Tänk då på att knappt 20% sköljs upp på land. Värst är det för djur som lever i vattnet och som av misstag inte äter biologiskt material vilket ofta dödar dem.

[]
1 Step 1
Previous
Next
Senaste nyheterna

Strängnäs ansluter till BigBelly

Strängnäs kommun & Bigbelly omnämns i Eskilstuna Kuriren 6/4-17, för leveranser av smarta solcellsdrivna soptunnor som hjälper miljön och minskar arbetsbelastning.

1000e enheten såldes till Göteborg

Städa Göteborg är ett evenemang där politiker, stadsintressenter och media städar Göteborg. Under 40 minuter plockades 211 kg skräp och…

CE-märkning

Våra avfallskärl är CE-märkta och godkända för försäljning inom europa.

Se certifikat

Miljösäckar

Minskade växthusgaser och lägre oljeförbrukning med sopsäckar och påsar av 100% återvunnen polyeten, specialanpassad för BigBelly.

Finansiering

Vi erbjuder våra kunder finansiering genom Ikano bank för leasa eller hyra våra stationer för att utöka miljöarbetet i kommuner.

Service & Support

Vi erbjuder våra kunder service och support för att underhålla stationerna och underlätta för ansvariga att använda systemet.