Smart avfall och återvinning

Smart avfall & återvinning

Vår kärnprodukt innehåller smarta stationer för avfall och återvinning som kommunicerar sin status och fyllnadsnivå till en molnbaserad kontrollpanel för att minska insamlingen upp till 80%.

Connect-Beacon-Icon-300x300

Platsbaserad anslutning

Ett nätverk som kan distribueras bland dina smarta stationer för avfall och återvinning för att leverera platsbaserade meddelanden och notifikationer från stadsvarningar till lokala företagsannonser.

Connect-WiFi-Icon-300x300

WI-FI Hotspot

Användningsområdet på våra slutna stationer fördubblas och ger plats att dölja en WI-FI hotspot för att stärka kommunikationen i allmänhetens riktning. Ligger mellan två komponenter och levererar upp till 200” signalradie.

Connect-Sensor-Icon-300x300

Intelligenta sensorer

Placeras diskret inom en standardstation så kan sensorerna placeras ut exakt var människorna är – från fotboll och buller till miljö och förorening.

Connect-SmallCell-Icon-300x300

Trådlös utrustning

Expandera möjligheterna genom att fastställ denna lösning i täta stadsområden. Lätt att nå utan synlighet kan plattformen leverera denna trådlösa utrustning som behövs.

Connect-1stResponder-Icon-300x300

Första hjälpen nätverk

Tänk plattformen som en plats för väsentlig nätverksutrustning för stadssäkerhet, såsom separata första hjälpen nätverk eller nödsändningssystem.

Färre tömningar

Genom att installera BigBelly i er stad kommer ni kunna drastiskt minska antalet tömningar per tunna, gentemot en motsvarande traditionell soptunna och kunna utnyttja resurser på ett mer effektivt sätt.

Färre transporter

Genom att vara ett smart slutet system som tillåter er att veta, samla samt analysera möjligheterna och skapa ett effektivare underhåll för sophantering i park och stadsmiljö.

Maximera resurser

BigBelly skapar en intern effektivisering av när- och hur en tömning ska ske. Detta underlättar för ansvariga att planera sina dagliga rutter och rutiner i CLEAN för att vara så effektiva som möjligt.

Service & Support

Vi erbjuder våra kunder service och support för att underhålla stationerna och underlätta för ansvariga att använda systemet.

Finansiering

Vi erbjuder våra kunder finansiering genom Ikano bank för leasa eller hyra våra stationer för att utöka miljöarbetet i kommuner.

Miljösäckar

Minskade växthusgaser och lägre oljeförbrukning med sopsäckar och påsar av 100% återvunnen polyeten, specialanpassad för BigBelly.